La eveniment, care a avut loc  la data de 17 mai a.c. la sediul Inspectoratului județean de poliție, au participat subprefectul judeţului Constanţa, şeful și adjunctul IPJ Constanţa, primvice-preşedintele A.N.C.M.R.R. din M.A.I., preşedintele filialei Constanţa, preşedinţii Asociaţiilor M.Ap.N., Veteranilor de Război, Marinarilor și Cultul Eroilor, poliţişti, cadre militare în rezervă şi retragere și alţi invitaţi.

Cu acest prilej, preşedintele filialei ”Tomis” Constanţa a A.N.C.M.R.R., colonel (r.) Constantin Marin i-a felicitat pe toţi cei prezenţi cu ocazia zilei lor, dar şi pe toţi cei care au purtat cu mândrie uniforma militară de-a lungul carierei lor.

Șeful poliției județene, domnul comisar şef dr. Bogdan Despescu, a transmis participanților un mesaj de respect pentru întreaga muncă depusă de toţi cei care în cariera lor au purtat uniforma de poliţist sau cea militară. Aceleaşi gânduri frumoase şi tradiţionalele urări au fost adresate şi de către domnul subprefect Levent Mustafa Accoium, domnii colonei (r.) Ion Ciucur și Aurelian Zaheu, foşti inspectori şefi, colonel (r.) Remus Macovei, preşedintele filialei județene a ”Cultului Eroilor” și general de brigadă (r.) Jorj Bulai, prim- vicepreşedinte al  Asociaţiei Naționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.