În data de 17 februarie 2016, la Bucureşti, a avut loc, din iniţiativa Consiliului Executiv al Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere din M.A.I., întâlnirea preşedinţilor Asociaţiilor din Sistemul de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională.

La întâlnire au participat delegaţii ale Asociaţiilor surori din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Informaţii Externe, Serviciul de Protecţie şi Pază, Serviciul de Transmisiuni Speciale, D.I.P.I. din M.A.I. şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor, conduse de preşedinţii acestora sau primul vicepreşedinte.

Participanţii au fost salutaţi de domnul chestor general dr. Dănuţ Tudor, secretar general adjunct al Ministerului Afacerilor Interne, care a subliniat importanţa cooperării dintre Asociaţiile cadrelor militare în rezervă şi în retragere în apărarea drepturilor legitime ale membrilor lor şi sprijinul pe care conducerea M.A.I. îl acordă, în permanenţă, acestei probleme.

Cu ocazia întâlnirii a fost semnat Programul de activităţi comune pe anul 2016, document care stipulează obiectivele principale urmărite de Asociaţiile semnatare şi cele mai importante măsuri pentru atingerea acestora.

Documentul va fi transmis şi filialelor teritoriale ale Asociaţiilor semnatare, pentru a fi pus în aplicare cu implicarea tuturor membrilor acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.