În data de 5 octombrie a.c., la Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne din Bucureşti, a avut loc şedinţa anuală a Colegiului Central al Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere din M.A.I., la care au luat parte, pe lângă membrii acestui organism de conducere, şi reprezentanţi ai structurilor centrale din minister, ai inspectoratelor generale şi mass-media.

Colegiul a dezbătut şi aprobat activitatea desfăşurată de organele de conducere ale Asociaţiei şi filialelor în cursul anului trecut, rezultatele financiare obţinute şi planul de venituri şi cheltuieli pe anul în curs, a stabilit măsurile orientative ale activităţii pe anul 2018 şi a adoptat o serie de măsuri organizatorice, în vederea completării Colegiului Central şi Consiliului Executiv.

Totodată, Colegiul Central a adoptat o hotărâre de principiu pentru fuziunea, prin absorbţie, a A.N.C.M.R.R. din M.A.I. cu Asociaţia Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere din D.G.I.P.I. – M.A.I. şi a mandatat Consiliul Executiv să întreprindă demersurile necesare la instanţele judecătoreşti pentru realizarea acestei fuziuni.

Cu aceeaşi ocazie a fost marcată şi Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, fiind oferite diplome de onoare unui număr de 80 membri ai Asociaţiei care au sărbătorit în acest an împlinirea a 75, 80, 85 şi 90 de ani.

În finalul acţiunii, Ansamblul artistic „Ciocârlia” al Ministerului Afacerilor Interne a oferit, celor prezenţi, un frumos program de melodii populare româneşti.

7 thoughts on “Ședința Colegiului Central

  1. In sfarsit v-ati trezit si voi! De ce nu va interesati cand ne baga si noua diferentele la pensii in urma recalcularilor? Vedeti ce frumos posteaza cei din MAPN ? La noi nu se poate? Asa a fost tot timpul in MAI!

  2. poate cineva sa dea un exemolu la modul cum se calculeaza acea oug 56 la legea 152 , privind majorarea cu 15 % sau 10 % si a pensiilor ,adica sepleaca de lasalariul minim pe economie apoi se adugasolda de functie asupra caruia se aplica procentul din decizia de pensie , adica acela redus prin oug 57 art 40? sau cum credetca putei sa ne lamuriti

  3. Domnilor,la CSP a MAPN s-a schimbat seful, la MAI pe cand? Nu sunt in stare sa dea un comunicat din 2014! Rusineeeeeeeee!!!

  4. LA CONDUCEREA ACESTEI ASOCIATII SUNT FOSTII MILITIENI,,,,FOARTE DISCIPLINATI,, FOSTI COMANDANTI,, CARE NICIOADATA NU SAU BATUT PENTRU DREPTURILE SUBALTERNILOR, AU FACUT SI EI O SEDINTA PENTRU AI SALUTA PE CEI DIN CONDUCEREA MINISTERULUI SI PENTRU AI ASIGURA CA VA FI LINISTE,,GUVERNANTII SA NU FIE DERANJATI ….ASA A FOST …ASA VA FI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Daca esti asa de critic, de ce nu ai curajul sa spui cine esti? Dupa razboi, multi viteji se-arata. Si de unde stii ca Asociatia n-a facut nimic pentru apararea drepturilor membrilor sai? Si mai invata limba romana. sau se scrie s-au

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.