În cadrul unei festivități ce a avut loc la Muzeul Spiritualităţii Româneşti de la Catedrala Ortodoxă din Sfântu-Gheorghe, după oficierea Sfintei Liturghii săvârşite cu ocazia praznicului Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, ocrotitorul oraşului, domnului colonel (r.) Niculae Gheorghe IVAN, președintele filialei Covasna a Asociației noastre, i-au fost acordate titlul şi diploma deCetăţean de onoare al comunităţii româneşti”.

Acest titlu este acordat anual, începând cu 2003, de către conducerile asociaţiilor, ligilor şi fundaţiilor din judeţul Covasna, cu sediul în municipiul Sfântu Gheorghe, membre ale Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita şi Mureş, unui număr de circa zece persoane, „în semn de preţuire şi recunoştinţă pentru întreaga activitate pusă în slujba binelui public”.

Extras din “laudatio” prezentat cu acest prilej de președintele Consiliului Director, dr. Ioan Lăcătușu: col. (r), ing. Ivan Niculae Gheorghe s-a implicat activ în viaţa cetăţii fiind membru fondator şi vicepreşedinte al Fundaţiei „Mihai Viteazul”, preşedinte al filialei Covasna a Asociaţiei Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere din Ministerul Afacerilor Interne, vicepreşedinte al Consiliului judeţean al persoanelor vârstnice. A fost consilier local în mandatul 2008-2012, for deliberativ unde s-a evidenţiat prin participare activă, iniţiative creatoare, promotor al intereselor comunităţii înaintea celor partinice. Participă la activităţile artistice, sociale, comemorative organizate pe plan local de către autorităţi sau de către comunitate. Este perceput şi respectat ca atare de colectivul unde trăieşte şi activează.

3 thoughts on “Recunoaștere

  1. Ma inclin cu mult respect in fata OMULUI Ivan Gheorghe Nicolae si ma bucur pentru faptul ca munca si daruirea pentru semenii nostri i-au fost recunoscute si apreciate.
    Va doresc in continuare putere de munca si sanatate .

  2. Acest eveniment a reprezentat incununarea unei vieti active, plina de felurite provocari dar in egala masura si de reusite, a celui de care, am fost mereu si suntem atat de mandri.
    Felicitari si multa sanatate si determinare pe viitor!

  3. D-nul Ivan este unul din motivele care face comunitatea din Sf. Gheorghe puternica. Ii multumim ca este un membru important in echipa noastra. Reusitele lui sunt parte din reusitele noastre.Felicitari pentru profesionalismul cu care abordeaza orice situatie. Succes in continuare ! Semper fidelis !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.