DESCĂRCARE DOCUMENT

În data de 14 decembrie 2017 a avut loc, la sediul Asociaţiei Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere din Serviciul de Protecţie şi Pază din Bucureşti, sub preşedinţia domnului general-locotenent (r.) Neculai Băhnăreanu, preşedintele A.N.C.M.R.R. „Alexandru Ioan Cuza”, Consfătuirea de lucru a președinților structurilor asociative din Sistemul Național de Apărare, Ordine Publică și Securitate Națională pentru analiza stadiului și evaluarea realizării obiectivelor Acordului-Cadru şi a activităților din Planul de Acțiune Comună 2017 și adoptarea unui nou Plan de acţiune  pentru anul 2018.

La consfătuire au luat parte preşedinţii şi alţi membri ai conducerilor structurilor asociative reprezentative ale rezerviştilor militari din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Informaţii Externe, Serviciul de Protecţie şi Pază, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă – M.A.I. şi Asociaţia Pensionarilor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Asociaţia Naţională a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere din M.A.I. a fost reprezentată de domnii general (r.) dr. Ioan Hurdubaie, preşedinte, şi colonel (r.) Virgil-Gheorghe Haţegan, şeful Departamentului Organizare şi Resurse Umane al Consiliului Executiv.

Consfătuirea a reliefat faptul că  noul proiect de instituționalizare a cooperării dintre cele opt asociaţii, respectiv Acordul Cadru încheiat la 28 iunie 2017, a fost necesar, este modern, flexibil, adaptabil și și-a dovedit utilitatea, obiectivele și căile sale de acțiune sunt realiste și realizabile, Planul de Acțiune Comună pe 2017 a fost îndeplinit, iar la unii parametri chiar depășit şi că activitatea Grupului de Lucru, creat prin acest Acord-Cadru, a corespuns întrutotul exigențelor celor două documente analizate.

Consfătuirea a adoptat Planul de acţiune comună pe anul 2018, precum şi Mesajul adresat tuturor rezerviştilor militari, participanţii exprimându-şi totodată hotărârea de a acţiona cu fermitate, atât la nivel central, cât şi al filialelor/sucursalelor judeţene ale structurilor asociative Părţi la Acord, pentru atingerea obiectivelor şi realizarea tuturor activităţilor comune convenite cu acest prilej.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.